Voorafregelingen


Vermits het informeren van mensen in niet alledaagse situaties een groot deel van onze taak is kan u ons steeds vrijblijvend contacteren voor alle vragen rondom overlijden en uitvaart.
Wij worden regelmatig geconfronteerd met mensen die voor een aantal voldongen feiten staan bij het overlijden van een dierbare; als u vragen hebt van zowel practische, juridische of financiƫle aard zullen wij u hierbij graag vrijblijvend helpen op een discrete wijze.

Indien u wenst dat alles tot in de puntjes en naar uw eigen wensen zal verlopen kunnen wij voor 100 % veilige vooraf besproken uitvaartregelingen zorgen.
Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden gaande van het blokkeren van een bepaald bedrag bij de bank tot een uitvaartverzekering, met maandelijkse of jaarlijkse premies.

Voor deze uitvaartverzekeringen werken wij samen met de maatschappij Corona Direct, deze marktleider is ook partner van de VARU (Vlaamse Autonome Raad voor het Uitvaartwezen).

Via onderstaande link is het mogelijk om een berekening te maken van uw persoonlijk uitvaartplan:
https://services.corona.be/UKP/BOMobile/?Language=NL

Wij zijn geen verzekeraar, wel professioneel uitvaartbegeleider, en kunnen u hierdoor een service aanbieden die volledig aan uw persoonlijke wensen en behoeften voldoet.
Wij zijn er om u hierover te informeren.